پایان نامه بررسی اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذرات تیتانیوم دی اکسید بر جوانه زنی، رشد دانه رست ها و میزان رنگیزه های فتوسنتزی Melissa officinalis،Valeriana officinalis و Mentha piperita

فهرست مطالب

 

چکیده 1

فصل اول: کلیات تحقیق   2

1-1 مقدمه  2

2-1 نانوذرات. 3

1-2-1 انواع نانوذرات. 6

2-2-1نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید(TiO2) 7

3-1تیتانیوم (Titanium) 7

4-1 گیاه بادرنجبویه. 8

1-4-1 مشخصات گیاهشناسی.. 8

2-4-1 مشخصات دارویی.. 9

5-1گیاه سنبل الطیب.. 11

1-5-1 مشخصات گیاهشناسی.. 11

2-5-1 مشخصات دارویی.. 12

6-1 نعناع فلفلی.. 13

1-6-1 مشخصات گیاهشناسی.. 13

2-6-1 مشخصات دارویی.. 14

7-1رنگیزه های گیاهی.. 15

8-1جوانه زنی.. 18

1-8-1 عوامل درونی موثر بر جوانه زنی.. 18

11-1اهداف مشخص تحقیق.. 21

12-1سؤالات تحقیق.. 21

13-1فرضیه‏های تحقیق.. 22

14-1تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی.. 22

فصل دوم: مروری بر تحقیقات انجام شده 24

1-2پیشینه ی تحقیق   24

فصل سوم: مواد و روشها 32

1-3شرح مطالعه. 32

2-3 مواد و وسایل مورد استفاده در این پروژه ی تحقیقاتی.. 33

2-3-1 ابزار 33

2-2-3 مواد 34

1-2-3 توضیحی مختصر درمورد مواد و وسایل مورداستفاده 34

3-3 تهیه ی بذور 35

4-3 استریل کردن تمام ابزار و محیط کار 35

5-3 تهیه ی مواد شیمیایی و مقادیر مورد نظر آنها 35

6-3 تهیه ی محلول ها 35

7-3 ضدعفونی و شستشوی بذور 37

8-3 ضدعفونی پتری دیش ها 37

شکل 4-3پتری دیش های حاوی بذور و محلول. 38

9-3 کاشت بذور 38

10-3 آبیاری و جوانه زنی بذور 38

11-3 اجرای آزمایش در مرحله ی گیاهچه ای.. 39

12-3 اندازه گیری طول ساقه چه و ریشه چه. 40

13-3 اندازه گیری رنگیزه های فتوسنتزی.. 41

فصل چهارم: نتایج  43

1-4 نتایج بادرنجبویه. 44

1-1-4جوانه زنی.. 44

2-1-4 طول ریشه چه. 45

3-1-4 طول ساقه چه. 46

4-1-4 کلروفیل a. 47

5-1-4 کلروفیل b. 48

6-1-4 کاروتنوئیدها 49

2-4 نتایج نعناع فلفلی.. 50

1-2-4 جوانه زنی.. 51

2-2-4 طول ریشه چه. 51

3-2-4 طول ساقه چه. 52

4-2-4 کلروفیل a. 53

5-2-4 کلروفیل b. 54

6-2-4 کاروتنوئیدها 55

3-4 نتایج سنبل الطیب.. 57

1-3-4 جوانه زنی.. 57

2-3-4 طول ریشه چه. 58

3-3-4 طول ساقه چه. 59

4-3-4 کلروفیل a. 60

5-3-4 کلروفیل b. 61

6-3-4 کاروتنوئیدها 62

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری   64

1-5 بحث.. 64

2-5 نتایج بادرنجبویه. 66

1-2-5 جوانه زنی.. 66

2-2-5 طول ریشه چه. 67

3-2-5 طول ساقه چه. 68

4-2-5 کلروفیل a و b. 69

5-2-5 کاروتنوئیدها 69

3-5 نتایج نعناع فلفلی.. 71

1-3-5 جوانه زنی.. 71

2-3-5 طول ریشه چه. 71

3-3-5 طول ساقه چه. 72

4-3-5 کلروفیل a و b. 72

5-3-5 کاروتنوئیدها 73

4-5 نتایج سنبل الطیب.. 75

1-4-5 جوانه زنی.. 75

2-4-5 طول ریشه چه. 76

3-4-5 طول ساقه چه. 76

4-4-5 کلروفیل a و b. 77

5-4-5 کاروتنوئیدها 77

5-5 نتیجه گیری.. 78

پیشنهادات. 80

منابع  أ‌

برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید

مطالب مشابه